- Velkommen inn til Moldbakken -

Historien bak er lang, men via noen tidligere nederlandske bankmenn, som nå driver grønt entreprenørskap, snublet vi i Moldbakken over Growkitet, eller Soppspannet. Soppspannet lar deg dyrke matsopp av kaffegruten din. Dette er en sak vi har hatt det mye moro med, og som vi ønsker å dele videre. Dermed oppsto moldbakken.no. Noe for deg? Klikk deg videre for å lære mer, og for å handle ditt helt eget soppspann!

Vi håper også at dette skal bli nettstedet for deg som har grønne tanker om fremtiden og ønsker å dele dem. Det skal være et nettstedet for deg som vil ha, og kanskje kan dele, tips og triks om hvordan vi alle kan engasjere oss for et mer bærekraftig samfunn, eller for deg som kun ønsker en ny hobby.

Men, som soppen vi selger, er nettstedet vårt en levende organisme, stadig på utkikk etter næring og vekst. Har du noen gode tips, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Inntil videre ber vi om forståelse for at ikke alt er på plass.

 

Soppspann m/soppsporer
200.00

Her får du alt du trenger for å starte soppdyrking. Med unntak av kaffegrut, den må du stå for selv. Men vi sender det et Soppspann med enkle instruksjoner, og oppi boksen ligger soppspawnen i en pose. Så da er det bare å sette i gang!

Merverdiavgift på 25 % er inkludert i prisen. Frakt kommer i tillegg. Men kjøper du to spann, deler vi den utgiften med deg. Handler du for mer enn det, så spanderer vi hele frakten.

Quantity:
Putt i handlevogna
Tips!  Plasser gjerne spannet i en underpotte eller tallerken. På den måten skaper du et fuktig miljø. Dette gir større sjanse for sopp, og er spesielt gunstig dersom du har et tørt inneklima eller ikke har noen fuktig vinduskarm du kan bruke.

Tips!

Plasser gjerne spannet i en underpotte eller tallerken. På den måten skaper du et fuktig miljø. Dette gir større sjanse for sopp, og er spesielt gunstig dersom du har et tørt inneklima eller ikke har noen fuktig vinduskarm du kan bruke.